Software voor audits, accreditatie, certificering en kwaliteitsverklaringen

De kwaliteit van geleverde zorg​

Elke zorgorganisatie wil hoge kwaliteit zorg leveren. Om hierin te voorzien zijn door Kwaliteitsinstituut van het Zorginstituut Nederland en Nictiz accreditatie criteria opgesteld met een gemeenschappelijk doel: de kwaliteit van geleverde zorg helpen verbeteren.

Genie-man-laptop-500-300
genie-papieren-audit-500-300

Certificering en audits

Om aan certificering, keurmerk en kwaliteitsverklaringen te voldoen hebben zorgorganisaties de uitdaging hun bedrijfsvoering op orde te hebben en worden hierop getoetst middels audits. De informatiebehoefte van auditors komt uit een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS).

Kwaliteitsverklaringen

Voorbeelden van certificaten en keurmerken zijn het HKZ-keurmerken (gebaseerd op de ISO 9001 normen en eigendom van NEN), ACT en FACT, Groene vink, Kwaliteitszegel Dermatologie, Roze Lintje en CCKL-accreditatie. Team Genie software is geschikt voor HKZ kwaliteitsborging.

Genie-man-tafel-papieren-500-300
genie-mensen-kring-500-300

Team Genie als kwaliteitsmanagementsysteem

De criteria van kwaliteitsverklaringen leent zich uitstekend om op te nemen in Team Genie als kwaliteitsmanagementsysteem (KMS).  In deze online omgeving kunnen teams werken aan het behalen van deze criteria en zich verder ontwikkelen. Alle verbetertaken, acties en de voortgang is zichtbaar op één plek.

Team Genie is een online omgeving waar teams zelfstandig aan kwaliteitsdoelstellingen kunnen werken. Alle verbetertaken, acties en de voortgang van het proces zichtbaar op één plek.