Genie

Visie

De zorg staat voor grote uitdagingen. Cliënten willen maatwerk, financiers meetbaar resultaat. Budget slinkt, zorg moet op- en afschalen, richtlijnen veranderen. De organisatie moet veranderen van aanbodgerichte zorg naar flexibele, snel schakelende, professionele teams die maatwerk leveren.
In de visie van Genie is het team de sleutels naar continu verbeteren. De software van Genie biedt teams een gebruiksvriendelijke digitale oplossing om zelf te sturen, te leren en continu te verbeteren. Zo wordt visie werkelijkheid.
Met Genie houd je als team, manager en bestuurder zicht op dit flexibele, complexe geheel, kun je sturen op kwaliteitsverbetering, het budget bewaken en echt de stap maken naar een lerende organisatie?

Vrouw-met-koffer

De software van Genie

De software van Genie is ontwikkeld om teams en organisaties te ondersteunen om hun doelen te bereiken en om voortdurend te blijven leren en ontwikkelen. Deze kenmerken maken Genie de ideale tool om hogere kwaliteit en betere dienstverlening te realiseren:

Gebruiksvriendelijke, digitale oplossing voor teams en organisaties.

Zeven herkenbare stappen die teams en organisaties grip geven op hun leer- en ontwikkelproces.

Op laptop of smartphone steeds de volgende stap in resultaat, houding en gedrag bij de hand.

Iedereen heeft op elk moment zicht op de stand van zaken, de benodigde- en uitgezette acties en de al behaalde resultaten. Dit werkt verbindend en motiverend.

Wat zeggen onze klanten

We weten precies waar we staan en wat we moeten doen om onze doelen te bereiken. Daardoor besteden we onze tijd en energie aan de écht belangrijke zaken. 

Behandelaar 

Meestal betekent nieuwe software méér werk maar bij Genie is dat anders. Deze investering heb je er heel snel uit.  

Manager behandelteam

Team Genie hielp ons om te focussen op onze doelen en daarin keuzes te maken. Confronterend en nuttig.

 Bestuurder

Aan de slag met Genie

Werken met Genie is niet ingewikkeld maar vraagt wel om een goede implementatie. Die begint ermee dat de organisatie en het team weten waar ze staan en wat ze willen. Team Genie helpt om dit in enkele sessies helder te krijgen, samen met (interne) stakeholders en met de teams. Als de verbeterthema’s duidelijk zijn (denk aan kwaliteit en veiligheid, methodisch werken, capaciteitsplanning, team- en medewerker ontwikkeling, samenwerking) dan kan de software ingericht worden en gaan de teams aan de slag met de uitwerking in concrete verbeterstappen. De eerste maanden blijft Team Genie dit proces ondersteunen, daarna kan de organisatie zit zelf.

Met Genie aan de slag

Kenmerken

Genie software